Amulet / Djanter

Medium Shanti vervaardigd amuletten / Djanters door door middel van schrijven en een Rudrakskraal.

Wanneer Medium Shanti bezig is om de amulet / Djanter te beschrijven, voert ze de bijbehorende rituelen uit en reciteert ze mantra's om er leven en energie van de Goden in te blazen. Medium Shanti nodigt de Goden uit met speciale rituelen om "plaats te nemen" in de amulet / Djanter. Om de drager te beschermen zal, zodra de rituelen gedaan zijn en de amulet / Djanter is overhandigd aan de toekomstige drager, het geestelijke NIVEAU van dit individu verbonden zijn met de geestelijke wereld.
Hierdoor is de amulet / Djanter is een zeer krachtig middel om de Goden, Engelen en de geestelijke wereld op een snelle manier "te informeren" over de doelen en wensen van de drager.

De kracht van de amulet / Djanter komt er niet zomaar in. Voor de vervaardiging van een amulet / Djanter dient men de Shiv en Shakti leer te hebben bestudeerd.
Shiva staat voor de Schepper: mensen die tot Shiva bidden houden de maatschappij draaiende. Shakti staat voor de kracht van de 9 Devi's. (Godinnen). Als partner van Shiva representeerd ze de moeder en staat voor kracht, wijsheid, intelligentie en inspiratie.

Een amulet / Djanter heeft vaak meerdere functies. De functie van een amulet / Djanter is afhankelijk van de toekomstige drager. Zo kan het bescherming bieden, maar het kan ook geluk of voorspoed geven, positieve krachten stimuleren en betere slagingskansen bieden voor een project of onderneming. Amuletten / Djanter's worden ook gedragen om kwalijke krachten af te weren en goede effecten te verkrijgen.
De combinatie van amulet / Djanter en de spirituele krachten van Medium Shanti maakt de amulet / Djanter tot een uniek middel.
Voordat een amulet / Djanter gedragen kan worden is het raadzaam om een reinigingsbad te gebruiken.
De amulet / Djanter mag niet op de grond vallen of nat worden. De amulet / Djanter hoeft de huid niet te raken.
Bij Medium Shanti krijgt u de amulet / Djanter in een buideltje aan een koord, om praktische redenen.

Bestel uw amulet / Djanter via e-mail, of bel me. Geef hierbij uw geboorte-datum en naam goed door.

Ervaar de heilzame werking van de amuletten / Djanter's van ShivShakti