Prana Healing

Prana Healing is een oude Oosterse geneeswijze. Prana Healing is genezen met Prana (levensenergie). Prana is de vitale levensenergie van het universum. Prana komt van de zon, de lucht en de aarde. We weten allemaal hoe je opknapt van een rustmoment in de zon (ongeveer 15 min.),van een wandeling in het groen of van het inademen van echt frisse lucht.

Ons lichaam is tweeledig: We hebben een fysiek lichaam, dat je met je ogen kan zien en een etherische of energie lichaam, dat bestaat uit energiecentra (chakra's) en -kanalen (meridianen), wat het fysiek lichaam van energie voorziet. Door vele mogelijke oorzaken, bv stress, woede, verdriet, angst te hard werken, enz. kan het energielichaam verstoord raken . Chakra's kunnen vervuilen,verstopt raken,uitgeput of overactief raken. En als dit langdurig is veroorzaakt dit problemen in het fysieke lichaam.

Bij een healing wordt het energielichaam gescand op disbalans. De aura wordt gereinigd en ontdaan van vuile energie. Na een healing voelt men zich een stuk beter,fitter,positiever om deze effecten te versterken zijn er meer behandelingen raadzaam om oude patronen echt los te laten.