Spiritueel reinigingsbad
 
Bij spiritueel reinigingsbad wordt je gereinigd van negatieve energieën en krijg je bescherming vanuit de spirituele wereld. Bij dit bad mag je een wens of verlangen uiten. Een reinigingsbad moet een paar dagen voor afspraak door gegeven worden. In verband met het prepareren van het bad zelf 7 verschillende bloemen (geen roos) meenemen en een koperen munt van 5 cent en een badlaken.
 
Reinigingbaden zijn zeer sterke kruidenbaden met zware ingrediënten en bloemen om u geestelijk te reinigen van vuil of het uitdrijven van negatieven energieën in en om u heen. een krachtige reinigingsbad, vermengd met bloemen, dit gecombineerd met krachtige kruiden uit India.
 
 
Dit alles met als doel om de balans tussen mens en geest te versterken zodat u zich lekkerder in uw vel gaat voelen. Door deze ervaring zult u dit ook gaan uitstralen waardoor wegen naar succes, gezondheid en geluk makkelijker toegangbaar worden. Dit bad kan het gehele jaar gebaad worden. Door de drukte en mijn ervaring heb ik gekozen om vanuit huis te praktiseren. Op deze manier kan ik u hartelijk ontvangen, teven werk ik op afspraak zo dat ik ruim de tijd kan bieden voor uw situatie en/of wensen, daarnaast is het op deze manier goed mogelijk om discreet te werk te gaan. Ik ontvang mensen door heel Nederland mijn locatie beschikt over voldoende en gratis parkeer gelegenheid.
 
 
Ik bedank,
 
Allereerst mijn dank aan de almachtige vader die de geestelijke wijsheid en kracht heeft willen overdragen op onze mensen. Ik dank de gene die deze aardse rijkdom in vrede met ons wilt delen. Onze voorouders die hun best doen en hebben gedaan zodat wij mogen doorgaan in dit leven. In mijn werk zoals ik de almachtige vader heb beloofd zou ik goed doen en hoop zo op deze manier mijn steentje te mogen bij dragen in dit leven.
 
 
Liefs, Shanti