Wie ben ik?

Mijn transformatie.

Ik heet Shanti, wat vrede betekent en ben van hindoestaanse kom af. Moeder van drie jongens en drie meisjes. Ik heb veel meegemaakt in mijn leven en heb daar heel veel van geleerd. Ik geloof dat als je je leven in waarheid durft te leven, dat je overal uit kan komen.
Ik ben voor anderen een spiegel en confronteer anderen gigantisch. Dit doe ik niet om anderen te pesten maar omdat ik er in geloof dat mensen iets kunnen doen met de waarheid. Al is het voor sommigen mensen nog zo hard om te horen en zullen vele Ego's gekwetst raken door mijn eerlijkheid, ik luister naar mijn gevoel. En mijn gevoel zegt dat ik eerlijk moet zijn tegen mensen.
Ik zal dingen opmerken waar mensen niet over durven te praten, ik voel een hoop aan en heb liever dat iemand bij mij echt is dan dat ze Maskers(ego) opzetten en zich mooier proberen voor te doen dan ze zijn. Niet veel mensen vinden het fijn om geconfronteerd/gespiegeld te worden, omdat ze liever wegrennen van hun problemen en hun gevoel.
Veel mensen zijn enorm gekwetst in hun leven door anderen, het heeft hun pijn gedaan. En juist op het moment dat mensen pijn voelen van Binnen, vluchten ze weer naar Buiten. Dit doen ze door van alles in hun leven te roepen zoals ziektes en verslavingen. Ego's worden door ons in het leven geroepen om ons te beschermen tegen die boze buiten-wereld die ons wilt kwetsen. Mensen verliezen zichzelf en gaan leven vanuit hun ego, niet beseffend dat leven vanuit je ego een illusie is. Het is een leugen dat je leeft, je liegt tegen jezelf maar ook tegen anderen. Vaak heb je het zelf helemaal niet meer door omdat die Ego zo bij jou is gaan horen dat je het ziet als Normaal gedrag.

Zit je met een of meerdere problemen en denk je dat je er nooit meer uitkomt? Geef niet op, ik ben met veel vallen en opstaan overal doorheen gekomen. Ik kan je zeggen dat er uit elke negatieve ervaring iets positiefs te leren valt.
Alles wat ons overkomt maakt ons sterker en brengt ons dichterbij onze ware IK.


Spiritueel zijn.

Spiritueel zijn is niet iets van deze Aardse wereld maar iets van de Goddelijke/Geestelijke wereld. Vanuit de aardse wereld is het je aangeleerd om zaken als het lichaam/uiterlijk, materie, macht, aanzien en geld belangrijk te vinden. De Goddelijke/geestelijke wereld houdt zich niet bezig met deze zaken en kent geen vorm.
Een klein voorbeeld van iets echt Aards is dat mensen altijd bewijs (wetenschappelijk) nodig hebben om iets te geloven. Vanuit het geestelijke deel in je geloof je, en geloof is iets wat je NIET kunt bewijzen. Geloof is iets dat vanuit je binnenste komt en niet iets van buiten jou. Spiritualiteit is niet een of andere Religie die je navolgt. Spiritueel zijn is juist NIET een ander of alles wat in een (heilig) boek staat volgen, maar jezelf durven te zijn, jezelf volgen en leren luisteren naar de stem die in jou zit. Dat stemmetje is de stem van je Hogere-zelf. Religie is een van de wegen die kunnen leiden naar het Zelf, maar religie is helaas ook datgene wat blijft zorgen voor AFSCHEIDING en STILSTAND. Stilstand omdat men zich vastklampt aan oude overtuigingen en daardoor ook aan oude patronen. Spiritualiteit staat juist voor Ontwikkeling/beweging en Eenheid, we zijn allemaal gelijk, allemaal EEN.
Spiritueel, het woord zegt het al, Spirit, letterlijk vertaald is dat Geest(kracht). Spiritueel zijn is dus niets anders dan Geestelijk sterk zijn. Spiritualiteit is, heel eenvoudig gezegd, bezig zijn met je eigen Geestelijke Ontwikkeling om Sterker te zijn. Spiritueel zijn vergt Moed, om stappen Voorwaarts te maken en los te laten wat niet meer bij jou of bij de tijd past. Door je bezig te houden met je eigen geestelijke ontwikkeling (spiritualiteit) leer je meer Eigen-liefde, Zelf-vertrouwen en Geloof in jezelf te ontwikkelen.


In licht en liefde voor alles wat leeft,
Medium Shanti

Medium Shanti is gespecialiseerd in magische rituelen uit India.